Ny Heymat +

Den populære Heymat+ kolleksjon i resirkulert plast får et nytt og etterspurt medlem når matten Stein lanseres. 

Dekor som gjør jobben
Stein-matten føyer seg inn i Heymat+-kolleksjonens enkle og anvendelige uttrykk. Motivets rolige, langstrakte linjer er inspirert av naturen, og det monokrome mønsteret er både dekorativt og funksjonelt – den tredimensjonale, grove overflaten sørger for at skitt og smuss effektivt samles opp. I likhet med de tre øvrige modellene som utgjør Heymat+ er Stein-matten designet av Kristine Five Melvær.

 

 

Kolleksjonen med overflate i 100 % resirkulert plast har blitt varmt mottatt siden lanseringen høsten 2018.
Heymat+ har blant annet vunnet prisen for Vakre hverdagsvarer under Ditt hjem 2019 i regi av Bonytt, og kolleksjonen ble nylig nominert i NYCxDesign Awards 2019 i New York, utdelingen som kårer det ypperste innen internasjonal design.
Nå utvider HEYMAT den bærekraftige kolleksjonen med matten Stein i mørk grå. 

Stein_heymat_05_kristinefivemelvær_dreyerhensley_kr1450-768x1151.jpg

 

Stein-matten lanseres i to størrelser, 60 x 90 cm og 87 x 130 cm

Bærekraftig satsing
Som alle Heymats kolleksjoner er Heymat+ laget av slitesterk industrikvalitet med svært god absorberings- og oppsamlingsevne. Den høye kvaliteten sikrer lang levetid og reduserer slik belastningen på miljøet.
– Vi jobber hele tiden for at materialene vi bruker skal være mest mulig miljøvennlige å produsere. Den gode mottakelsen av Heymat+ viser at både bransjen og kundene våre heier på denne satsingen. Det er både gledelig og motiverende for oss som produsent, sier Sonja Djønne, daglig leder i Heymat.

Heymat+ Stein er i salg fra 01.09.2019 

 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×