Så enkelt holder du gangen ren

 

Hvem sier at du ikke kan kombinere funksjonalitet og lekkert design? Dørmatter fra Heymat imponerer ved både første- og andreinntrykk.

Heymat_spot_blue2.jpg 

Funksjon og design


Som de fleste foreldre vet, er det få ting i livet som snur hverdagen på hodet slik som barn kan. Mange kjenner seg nok igjen i følelsen av å “gi opp” å holde gangen ren i sommermånedene.  Heymat mener at barnesko skal sette spor i mamma- og pappahjerter, ikke i resten av huset. Heymat har derfor skapt en dørmatte som ikke krever at du inngår kompromisser i din egen entré. Her får du både funksjon og design.

 

 

 

 

Om det er små joggesko med blinkelys og borrelås, eller støvler i størrelse 24, er det vel bred enighet om at barnesko er noe av det søteste som finnes.
Gjennom hele sommeren løper de små ivrige skoene i full fart inn og ut av huset. Noen ganger alene, men ofte sammen med flere små sko.
Og det blir fort tydelig at til og med de søteste små sko kan etterlate seg et hav av sand og søle.

 

Selbu_Mikkel-gang.jpg

 

 

Selbu_Hagl-Black-rot.jpg

 

En enklere hverdag


Heymat er dørmatten som gjør hverdagen litt enklere. Den myke overflaten samler opp store mengder med sand og vann. Slik hindrer den at små fotspor finner veien inn i huset, uten å stoppe barneføtter i fri utfoldelse. Og siden produsenten vet at det kan gå fort i svingene, er matten gummiert og 100% sklisikker

Winter_terasse-1.jpg

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×